Wat de piep!!!

30 december 2025 - Bela-Bela, Zuid-Afrika

.... dat is dus wat ik dacht:

- toen Luuc me met in de auto onderweg naar Schrikkloof zijn blog zat voor te lezen (zo goed als mijn zoon blijkt te kunnen schrijven, wat een verrassing!)

- toen we hier aankwamen, een rondleiding kregen en onze prachtige kamers zagen (schitterend, echt waar, maar ook met allerlei prachtig gestylde gaten en kieren waar van alles door heen kan kruipen)

- toen ik hier eens rustig om me heen keen en zag hoe prachtig het hier is (vooral de bomen vol met wever-vogeltjes: wow)

- en vooral: toen Luuc me net zijn vierde blog presenteerde, alweer zo raak en grappig.

Ik kan wel inpakken als reislogger, de nieuwe generatie neemt het over ;-). Voor meer details: Luuc.reislogger.nl

Zo, nu ga ik weer vogeltjes kijken en luisteren. Al die piepgeluiden hier: schitterend!

1. Wil Uiterwijk-Lescrauwaet:
    30 december 2025
    Wat zul je trots zijn op Luuc’s schrijverstalent!
  2. Hester:
    Absoluut!
  3. Margret:
    30 december 2025
    Ik begrijp wat je bedoelt. Overigens is het juist ook interessant om dit avontuur vanuit twee verschillende invalshoeken mee te mogen lezen, dus ik hoop binnenkort toch weer een reisverslag van je te ontvangen...
  4. Hester:
    30 december 2025
    Aah, lief dat je het zegt. Ik ga door;-)
  5. Marije de Graaf:
    31 december 2025
    Keep posting lieve Hes, allebei leuk om te lezen. En dat schrijftalent heeft ie niet van een vreemde 🫶🏼
    Fijne jaarwisseling daar! ✨
  6. Anoeska:
    1 januari 2026
    Beiden zijn heel erg leuk om te lezen! En van jou ben ik dat gewend, maar je zoon is een talent!
  7. Marije:
    4 januari 2026
    Oh zus, had deze blog gemist maar ook weer heel leuk om te lezen ❣️